dimarts, 9 de febrer del 2016

ELS CABELLS DE LA CAROL

 
 
 
 
 
ELS CABELLS DE LA CAROL
 
 
 
 
Oh!, els pobres cabells de la Carol són tota una història. Els tenia fins i una mica esquerps. De petita, quan li rentaven el cap, li posaven vinagre  a l’aigua de l’última esbandida perquè deien que els cabells quedaven més fins i brillants. La Carol no podia suportar l’olor del vinagre, però durava poca estona, perquè quan tenia el cabell eixut ja no se sentia aquella olor àcida i esquerpa.
De jove li agradaven llargs, llisos, bonics, brillants i això era tot un repte. Gairebé no li quedaven mai com ella volia, però tenia molta paciència.
Finalment, després d’anar a una bona perruqueria, va aprendre a eixugar-se els cabells amb el raspall i l’assecador i  utilitzar els acondicionadors i les mascaretes. El resultat era bo i va començar a estar contenta. Si bé no tenia gaire cabell i el tenia molt fi, després d’haver-lo rentat i eixugat li quedava bonic a l’alçada de les espatlles. L’endemà ja no li quedava tan bé i aleshores el recollia amb una cua o unes pinces.
Els cabells eren la seva debilitat, però era pràctica  i aquella mitja melena era la seva salvació.
Però es veu que no n’hi havia mai prou, que el seu aspecte no era de l’agrat d’alguns familiars perquè  fa molts anys, al voltant de la taula de Nadal, li van dir que sempre portava el cabell igual i que semblava una monja.
La Carol en aquella època admirava la gent culta i intel·ligent. Ara només admira les bones persones.