dimecres, 31 de maig del 2017

LES DAMES DE LES 10:30





La modista, Gori-Gori, El cafè de les quatre, Regal d’aniversari, La recepta, La bufanda, Les últimes vacances o Aquell somni secret, són alguns dels contes que formen part d’aquest llibre. Connectarem de seguida amb  els protagonistes d’aquests contes perquè ens faran emocionar i viurem amb ells uns fets que ens faran reflexionar.
Una minyona que es vol jubilar i no sap com  dir-ho a la senyora, mentre busca les paraules li va venint la vida que ha passat al seu costat, però hi haurà sorpresa. Un regal d’aniversari inesperat per a un marit infidel. La descoberta d’una malaltia incurable mentre somiaven pels carrers d’aquell poble. La recepta d’un pastís molt especial. La lluita per la supervivència de tres germanes adolescents durant la guerra.

Històries realistes que ens parlen de la fragilitat de les persones i la facilitat amb la que ens poden ferir. Ens parlen de  la insolidaritat i dels prejudicis, però també de la valentia, l’amistat, l’amor, la tendresa, la cruesa de la guerra i la por. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada